Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide
slide

Bel gratis:

Loodgieter diensten

Loodgieter diensten: Heeft u direct een loodgieter in Haarlem nodig bel dan ons gratis telefoonnummer: 0800-7777112, dag & nacht ook in het weekend.

Loodgieter dienstenHeel vervelend wanneer u thuiskomt van een werkdag en u heeft geen warm water of nog erger u heeft een lekkage aan uw dak of er is een waterleiding gesprongen. Voor dit soort calamiteiten wordt loodgieter service Haarlem gebeld. Ook lossen wij verstoppingen op aan riolering of afvoer. Spoelt het water in uw toilet niet meer weg of het water van uw vaatwasser? Geen probleem, loodgieter service Haarlem kan snel ter plaatse zijn, ook in het weekend en op feestdagen!

24 uur loodgieter service is speciaal gericht op spoed reparaties, 7 dagen per week dag & nacht.

U kunt ons bellen voor het verhelpen van:

Wij installeren ook keukenapparatuur of de wasmachine en droger. Onderhoud, vervanging, vernieuwing of een storing aan uw CV installatie kunnen wij ook voor u uitvoeren.

 

Loodgieter diensten Haarlem geen spoed.

Onze loodgieters staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor alle denkbare loodgieterswerkzaamheden welke spoed hebben. Maar de meeste klussen hebben geen spoed. Denk hierbij aan het vervangen van sanitair, het vervangen van een oude lekkende kraan of het laten plaatsen van een design radiator. Onze loodgieterservice Haarlem kan alle denkbare loodgieterswerkzaamheden voor u uitvoeren.

U kunt bij onze loodgieters terecht voor zowel grote als kleine loodgieterswerkzaamheden in Haarlem. Of u nu een complete badkamer wilt laten renoveren of alleen een lekkende kraan wilt repareren.. Bij loodgieterservice Haarlem bent u altijd op het juiste adres.

Wilt u een afspraak maken met één van onze loodgieters? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via het gratis telefoonnummer 00800-7777112. U krijgt dan direct een medewerker van ons loodgietersbedrijf aan de lijn om een afspraak mee te maken.